joi, 24 noiembrie 2011

Capra neagră, unealta iadului

Din cauza controverselor iscate de precedentul episod de blog, Guvernul de la Borşa a decis dezvăluirea măreţului destin al aşezării de la poalele Masivului Rodnei precizând (citat):
"Borşa este pentru omenire un dar lăsat de Dumnezeu pe pământ, pentru a opri şi anihila o ciumă neagră ce sălăşluieşte în inima Carpaţilor României. Care ciumă, veţi întreba?
Ei bine, de câte ori locuitorii de seamă ai Borşei n-au fost martori la strigătele de spaimă şi uimire ale turiştilor, când câte-o capră neagră le traversa prin faţă?
Cum ghemul năclăit de lână, de mărimea unui ATV păros, îşi ridică trupul posedat şi dintr-un salt spectaculos se agăţa, exact ca un păianjen plin cu floci, de celalată parte a versantului stâncos!
De câte ori n-au asistat neputincioşi localnicii noştri cum grupuri de turişti erau terorizaţi de apariţia unor iezi turbaţi de capre negre, ce eviscerau cu măselele lor mărunte fructe nevinovate de măceşe alpine, muguri şi vlăstari de conifere ce abia au întrevăzut lumina zilei, tufe plăpânde de jnepeni şi ienuperi, ce se agăţau cu disperare de buzele lor, înainte să fie tocate cu cruzime!
Ca apoi, aceiaşi iezi zămisliţi de însuşi dracul să dispară printre crevase, cât mai adânc în scoarţele stâncoase, spre stupefacţia şi tulburarea martorilor?
Da! Destinul Borşei este anihilarea pe vecie a caprelor negre, aceste spurcăciuni izvorâte din foaierele iadului, copiii de suflet încornoraţi, scuipaţi direct dintre vintrele de coşmar ale lui Baphomet însuşi!
"Rupicapra" neagră din clanul iadului "caprinae", familia demoniacă "bovidae"

Un ciot dezinformant de Wikipedia, neştiind adevărata menire a Borşei ce luptă pentru neatârnarea omenirii, descrie astfel controversata aşezare la capitolul "Economie":
"Borşa este cunoscută pentru economia subterană, şi pentru o rată a criminalităţii crescute. În mod special datorită muncitorilor cu un nivel scăzut de educaţie, şi a sărăciei continue. Gradul de corupţie în cadrul administraţiei locale, şi a politiei, fiind ridicat. "

Guvernul de la Borşa dezminte cu dezaprobare acuzaţiile ce i se aduc şi anume:
Clanurile borşene au fost acuzate întotdeauna pe nedrept că posedă săbii ninja şi de samurai. Nu e adevărat, acestea sunt armele pe care caprele negre le-au scăpat dintre dinţi şi copitele lor, în timpul luptelor de crevasă.
Clanurile de ninja borşene au fost acuzate că posedă utilaje grele, furate de pe întinsul Europei. Nu e adevărat. Caprele bastarde le-au adus în coarnele lor machiavelice, ca să pice vina pe clanurile borşene.
Clanurile de ninja borşene sunt acuzate că au purtat lupte de stradă cu jandarmii de la DIICOT. Nu e adevărat. Caprele negre sunt vinovate pentru absolut tot, holere negre ce sar din loc în loc, inducând în eroare şi dezinformând autorităţile statale.

În timpul zilelor frumoase şi de weekend, clanurile borşene ies în natură călare pe motoare, unele pe  ATV-uri, altele pe  jeep-urile personalizate, nu pentru a se relaxa ci pentru a lupta, pentru a alunga odată pentru totdeauna haitele posedate de capre negre înapoi în cazanele blestemate ale iadului, acolo unde le e locul. Cele care refuză, cum fac de-obicei, sunt împuşcate fără somaţie pe loc.
Orice creştin de clan borşean ştie din născare ce reprezintă capra cu coarne. Aceasta este un simbol de batjocură, opus mielului asemuit cu imaginea lui Iisus care s-a sacrificat pentru păcatele oamenilor. De aceea caprele negre trebuiesc anihilate pe vecie. Şi nu vă lăsaţi înşelaţi de aspectul lor fizic cu care se arată la lume, ci daţi la o parte masca de păr cu care îşi ascund adevărata faţă. Doar astfel veţi dezvălui natura lor demoniacă!
Capra neagră demascată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu